30 Temmuz 2007 Pazartesi

Adsense Ödemelerinizi Eft İle Alabilmek İçin Yapmanız Gerekenler

Merhaba arkadaşlar,buradaki çoğu kişi belkide herkes biliyordur fakat zamanla aramıza yeni kişiler katılacak ve belkide bunu bilmiyor olabilir.
Ödemelerinizi Eft olarak yani bankamatik kartınıza yatırılmasını istemez misiniz? Evetse yazının devamını okuyarak işleme başlayalım.
Önce www.google.com.tr/adsense/ adresinden giriş yapıyoruz.Sonra yukarıdan Hesabım sekmesine tıklıyoruz.Karşımıza hesap bilgilerimiz gelecektir.Biraz alta indiğimizde Ödeme Ayrıntıları diye bölüm gözükecektir.Yanındaki “düzenle” tıklıyoruz.Karşımıza eft ve çek ile ilgili yazılar gelecektir.Buradan Yeni bir banka hesabı ekleyin yanındaki kutucuğu işaretliyoruz ve Devam butonuna basıyoruz.
Karşımıza banka bilgileri dolduracağımız form gelecek.
Önce Google� AdSense® EFT Türkiye Banka Å�ube Kodları adresine tıklıyoruz ve banka bilgilerimizi işaretleyip gerekli numaraları kağıda not alıyoruz sonrada hesap bilgilerini gireceğimiz formda uygun yerlere yazıyoruz.
Hesap Sahibi Adı: Burasını Kart sahibi isimine göre değiştirin
Hesap Rumuzu: Buranın bir önemi yok.İsminizi felan yazabilirsiniz.
Banka kodu: Siteden aldığımız bilgi
Şehir: Bankamatik kartınızı aldığınız yer.Emin değilseniz bankanızı arayın.
Şube kodu: Siteden aldığımız bilgi
Hesap numarası: Sizin hesap numaranız.
Bunları giriyoruz ve Devam butonuna basıp devam ediyoruz.Bilgileriniz kaydedildi ve 2-3gün içinde ufak bir miktarda test parası yatırılacaktır.peki bu test parası ne işe yarıyor tabiki hesabınızı doğrulamak için.
Bilgileri yolladık aradan günler geçti ve hesabınıza test parası geldi.Şimdi bu test paramızın miktarını google’a bildirelimki hesabı doğrulayıp paralarımızı hesabımıza yatırsın.
Adsense giriş yapıyoruz.Yukarıdan Hesabım sekmesine tıklıyoruz.Aşağıda Ödeme Ayrıntıları bölümünde eklediğiniz Eft hesabı görülecek ve şu şekilde yazacaktır;
Doğrulanmamış bir Elektronik Fon Transferi hesabınız var – Bu hesabı doğrula.Bu hesabı doğrula tıklıyoruz ve karşımıza gelen parayı gireceğimiz bir form geliyor.Hesabımıza gelen parayı aynı şekilde buraya yazıyoruz ve Gönder butonuna basıyoruz.Eğer miktarı doğru girdiyseniz hesabınız doğrulanmıştır gibi bir ifade söyler ve bu hesabınızın varsayılan olduğunu yada varsayılan yapmak isteyip istemediğinizi sorar.(Şuan deneme imkanım olmadı nasıldı tam hatırlamıyorum).Sizde gerekli şekilde butonlara tıklarsınız ve eft hesabınızı doğrulamış olursunuz.

Muzik Guzel Sey
Kurşat Saldıraner

Hiç yorum yok: