30 Temmuz 2007 Pazartesi

Siz hala domainlerinizi park mı ediyorsunuz?

“OnlineTypist.com, bu domaini yaklaşık 1 yıl önce almıştım.
Güzel bir domain olduğunun farkındaydım, ama başta bu domainle ne yapacağımdan emin değildim. Bu sistemi bulana kadar uzun bir süre için sadece park edip, gelecek bir kaç centi bekliyordum.

Ufak bir ücreti var, ama bu tamamen verdiğiniz paraya değecek bir “yatırım” olacak.

Bu sistemle basit bir şekilde bir kaç tane anahtar kelime seçerek üstteki link gibi onlarca sayfası ve güzel bir içeriği olan bir site yapabilirsiniz. Ve sistem içeriğinizi her gün otomatik olarak siz parmağınızı kıpırdatmadan güncelleyecek. Bu servisten yararlanmak için “hiçbir özel bilgiye” ihtiyacınız yok, indirilecek ya da yüklenecek dosyalar da yok. Sizin için herşey sistem tarafından ayarlanıyor.

Bu sistemle hazırlayacağınız yeni siteleriniz bir kaç dakika içinde domaininizde görüntülenmeye başlayacak ve arama motorlarında en çok verim verecek şekilde ayarlanmış olacak. Artık boşta duran domaininiz PR, backlink ve ziyaret kazanacak, iyi yerleştirilmiş reklamlarla da devamlı gelir sağlayacak.

Hosting için para ödemenize bile gerek yok. Ayrıca bu serviste, 100 domain girdiğinizde, sizin para kazanmanız için 100 tane daha websitesi hazırlayacak* Eğer blogumu takip ediyorsanız, size şunu söyleyebilirim ki bu domainlerinize ziyaret sağlamanın “en iyi” yolu.
Bu bağlantıyı takip ederek domainlerinizi PARK etmemeye başlayabilirsiniz!”

Kaynak

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Kaynak gösterdiğin için teşekkür ederim :) Sitende başarılar dilerim..